Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Hodnocení 3× Prodloužit trvanlivost a svěžest jarní cibulce se vyplatí. Nabízíme několik možností
7 foto Hodnocení 37× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
Hodnocení 12× Občas se hodí mít doma naložená vejce. Jednoduchým způsobem je naložíme do vodního skla nebo vápna