Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
7 foto Hodnocení 2× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Hodnocení 3× Prodloužit trvanlivost a svěžest jarní cibulce se vyplatí. Nabízíme několik možností
7 foto Hodnocení 39× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
Hodnocení 12× Občas se hodí mít doma naložená vejce. Jednoduchým způsobem je naložíme do vodního skla nebo vápna
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě