Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
10 foto Hodnocení 5× Jak jíst uzeného lososa? Chutná samostatně, využijete ho ale i v teplé kuchyni
9 foto Hodnocení 25× Jak připravit makrelu? Báječně chutná grilovaná, uzená nebo také v pomazánce
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
Jak poznat v obchodě kvalitního uzeného lososa? Roli hraje barva i označení na obalu, všímat si musíme i metody uzení
Pět nejlepších jarních polévek: Hráškovou skvěle doplní osmažená slanina, medvědí česnek dá šmrnc i obyčejné bramboračce
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná