Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
5 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě knedlíků plněných uzeným: Pečlivé balení náplně je základ
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
7 foto Hodnocení 52× Jak vařit uzené maso? Poradíme, jak na to, abyste nevyvařili jeho báječnou chuť
13 foto Perfektní uzení Davida Plzáka naučil jeho dědeček: Vše, co vytváříme, děláme ručně a zákazníci to oceňují, říká
5 foto Hodnocení 136× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
Těstoviny s uzeným masem a kysaným zelím: Netradiční kombinace překvapí skvělou chutí, hotová je za pár minut
Vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem: Uzené mu dodá grády a nastrouhané brambory musí pustit vodu
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník
Hodnocení 36× Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Staročeská velikonoční nádivka z krupice: Plněná uzeným masem a bylinkami a sypaná mákem chutná skvěle
14 foto Spočítali jsme za vás: Kilogram domácích vanilkových rohlíčků vyjde na 160 Kč, v obchodě dáte i šestkrát tolik
Malý šplouch, velký šplouch i dlouhý krok: Vinné střiky v Maďarsku mají vtipné názvy a dají se jednoduše namíchat