Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzenářský špíz v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iriska Iriska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Klobásu nakrájíme na kolečka, salámy a zeleninu na větší kousky. Napichujeme střídavě na jehlu a nakonec posypeme jakýmkoliv kořením. Krok 2: Z vajíčka, mouky, piva, 1 lžičky provensálského koření a soli uděláme těstíčko. Krok 3: Špízy v něm namočíme a hned smažíme. Krok 4: Podáváme s opečenými brambory. Můžeme přidat tatarku nebo zeleninový salát.

Zveřejněno 15. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzenářský špíz v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzenářský špíz v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgxJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzenářské ragú, chlebovy spiz, uzený špíz, recepty z kuřecího masa vtěstičku, maso vtesticku, špíz, vysočina v těstíčku, uzenářský kuřecí špíz, špízy že salámem v těstíčku, šunkospíž, veprovi spiz v těstíčku, uzenářský karbanátky, salám vysočina v těstíčku, špízy z uzeného, sekaný chalupářský řízek, uzenáěsky špíz, špiz maso uzene klobasa cibule, jak se dělá těstičko na špízy, masovy spiz repcet sk, recept „uzenářský plátek“

Suroviny:
salám šunkový, salám vysočina, maso uzené, klobása, žampióny, cibule, paprika čerstvá červená, koření, vejce, mouka, pivo světlé, koření provensálské, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu