Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
Domácí karamelový vaječňák, připravený za chvilku: Z pár ingrediencí a salka vznikne perfektní vánoční likér
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Káva calimero zahřeje i ty největší zmrzlíky: Vaječňák nápoj příjemně zjemní a whisky mu dodá na síle
Video Hodnocení 29× Jak udělat domácí salko? Vynikající slazené mléko získáte pouze ze tří surovin
5 foto Hodnocení 30× Jak připravit domácí vaječný likér? Jeho přípravou vás provedeme krok za krokem
4 foto Retro okénko: Rum tuzemák stál 50 Kčs za půllitr. Nejslavnější byl s plachetnicí. Sehnat se dá stále, jen se mu nesmí říkat rum
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná
5 foto Hodnocení 253× 3 tipy, jak udělat nejlepší vaječný koňak, který bude chtít každý ochutnat
Vaječný koňak popíjeli angličtí mniši už ve 13. století. Připravoval se z mléka s rumem a přidávaly se do něj fíky
Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu
Tři vrstvy alžírské kávy: Jak správně připravit tento trochu ostřejší nápoj s vaječným likérem a kopou šlehačky?
Hitem internetu jsou vosí koule: Chutnají jako vosí hnízda, ale připravují se snáz a obejdete se i bez formiček
Oblíbená vosí hnízda: Nejlepší náplně, postupy při plnění a recept od Kristiny, který se předává z generace na generaci
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Kněžna Ludmila měla na talíři rožněné maso, různé kaše, ale i dnes neznámé druhy zeleniny a sladkosti bez cukru