Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Hodnocení 97× Kvíz na téma zabíjačkový guláš: Otestujte své znalosti o této zabíjačkové pochoutce
5 foto Hodnocení 31× Desatero rad na téma zabíjačka aneb vše, co potřebujete vědět o této tradici
Hodnocení 42× Zabijačkový guláš zvládneme i bez zabijačky. Jeho příprava má několik úskalí, která bychom měli znát
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost