Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
5 foto Hodnocení 376× Z jakého masa se dělá segedín? Poradíme, jak na dokonalý guláš z kysaného zelí
14 foto Hodnocení 12× Chilli con carne: Naučte se s námi syté a zahřívací jídlo do chladných dnů
Vlašské ořechy naslano: Vylepší obyčejnou pomazánku nebo masovou nádivku, hodí se ale i do polévky nebo na těstoviny
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně