Zapečené brynzové brambory

Zuzana Hudakova Kuchařka: Zuzana Hudakova

Doba přípravy: 40 minut 6 porcí Bramborová jídla 4 názory

Suroviny

1.5 kg brambor
2 kuřecí prsa
brynza
3 dl mléka
3 vejce
smetana na vaření
pažitka
sůl a pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Predpečieme zemiaky v rúre, pokrájané, kto ako chce, plátky, kocky. Na oleji v panvici opražíme kuracie prsia, pokrájané na kocky.

  2. V smotane a mlieku rozmiešame bryndzu a vajcia, nakrájanú pažitku, soľ, korenie.

  3. K opečeným zemiakom pridáme prsia, zalejeme bryndzovou zmesou a zapečieme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapečené brynzové brambory

  • magdalenka: ďakujem:-K

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Zuzana Hudakova: Obyčajne recepty autori pridávajú tak, aby boli zrozumteľné aj pre začiatočníkov.
    Ospravedlňujem sa za tykanie, na týchto stránkach to bolo doteraz bežné. Želám Vám veľa pekných chvíľ tu strávených a veľa dobrých receptov.

    Odpovědět

  • magdalenka: Ano priznavam je strucny recept upravim ho,my sa pozname že si tykame? Stačí zapojiť trošku fantázie,každý z ma rad inak nakrajane zapekane zemiaky,takže,je to jedno ak chcete vykrojte si srdiečka,na opekanie ja som pouzila slnecnicovy olej,niekto vari len na masle niekto na masti iny na olivovom oleji,je možnosť tento recept variť aj bez tuku;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Mohla by si viac recept rozviesť? Zemiaky očistené, pokrájané? Opiecť "na sucho"? Prsia pokrájané? Opiecť na čom? (Olej, masť neuvádzaš.) Asi koľko bryndze?
    Prosím, urob úpravu receptu, v tejto forme nie je veľmi použteľný.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo