Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
5 foto Hodnocení 6× Co ochutnat v Bosně a Hercegovině? Země, ve které se mísí tři etnika, stojí za návštěvu
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu
8 foto Hodnocení 1× Co se jí v zahraničí na Nový rok? Pokrmy většinou symbolizují peníze a štěstí
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
8 foto Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
19 foto Češi v zahraničí: V Egyptě ochutnejte koshari nebo ful a domů si přivezte ibiškový čaj, vzkazují Pavel a Filip z Hurghady
Hodnocení 15× Eintopf neboli jídlo z jednoho hrnce: Znáte recept na tento rychlý a plnohodnotný oběd? Je skvělý na léto
Od jednoduchosti k dokonalosti: Jak na perfektní knedlíky s vejci? Lepší chuti prospějí sádlo i krátká parní lázeň
Zapečené palačinky s tvarohem voní vanilkou a jsou plné rozinek: Takto se dřív připravovaly v restauracích podle ČSN
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník