Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
11 foto Hodnocení 35× Jak zpracovat mirabelky? Upečte si koláč nebo uvařte báječný sirup či marmeládu
7 foto Hodnocení 39× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
11 foto Hodnocení 13× Cukety v kuchyni: Připravte z nich placičky a moučníky nebo je zavařte na zimu
11 foto Hodnocení 4× Zavařené ovoce: Máme pro vás výběr z našeho receptáře na nejoblíbenější zavařeniny
8 foto Hodnocení 30× Jak poznat správně zavařené sklenice? Víčka by při poklepání neměla znít dutě
6 foto Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
6 foto Hodnocení 8× Jaký je rozdíl mezi bílým a želírovacím cukrem a který je ten pravý do marmelády?
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni
8 foto Hodnocení 26× Jak připravit třešňový džem? Zužitkujte úrodu třešní na tuto báječnou pochoutku
Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Video Vanilkové rohlíčky podle receptu prababičky Josefa Maršálka: Jsou úžasně křehké a překvapí jedním druhem koření