Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
6 foto Hodnocení 13× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
6 foto Hodnocení 6× Jaký je rozdíl mezi bílým a želírovacím cukrem a který je ten pravý do marmelády?
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni
8 foto Hodnocení 26× Jak připravit třešňový džem? Zužitkujte úrodu třešní na tuto báječnou pochoutku
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Broskvová klevela: Ovocná pomazánka podle receptů babiček nepotřebuje moc cukru, hodí se na lívance i na maso a je rychle hotová
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka
Video Hodnocení 84× Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
Hodnocení 14× Lámete si hlavu s vánočními dárky pro své blízké? Už nemusíte, ukrývají se přímo ve vaší kuchyni
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj
Hodnocení 49× Představujeme okurkový relish. Poradíme, jak zavařit okurky podle oblíbených světových receptů
Hodnocení 68× Jak zavářet v obyčejném hrnci. Jednoduché zaváření zvládnou snadno i začátečníci. Potřebujeme jen hrnec a utěrku
Hodnocení 10× Z růžových květů vyrábíme sirupy, marmelády a nápoje. Můžeme je sušit a kandovat. Jsou nejen chutné a voňavé, ale i léčivé
Hodnocení 60× Jedlými dárky dáváte kromě něčeho dobrého i váš čas. Inspirujte se originálními recepty
Bramborové šišky připravíte jen ze 3 surovin: Plněné uzeným masem a s dokřupava osmaženou cibulkou chutnají fantasticky
Kočičí svatba neboli šoulet: Levné staročeské jídlo z hrachu a krup skvěle vylepší kousek uzeného masa či slaniny
Trpaslík schovaný v paštice i ptáci pečení zaživa: Hostiny středověkých králů byly přehlídkou šílenství