Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
11 foto Hodnocení 29× Jak zpracovat mirabelky? Upečte si koláč nebo uvařte báječný sirup či marmeládu
7 foto Hodnocení 39× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
11 foto Hodnocení 12× Cukety v kuchyni: Připravte z nich placičky a moučníky nebo je zavařte na zimu
11 foto Hodnocení 3× Zavařené ovoce: Máme pro vás výběr z našeho receptáře na nejoblíbenější zavařeniny
8 foto Hodnocení 28× Jak poznat správně zavařené sklenice? Víčka by při poklepání neměla znít dutě
6 foto Hodnocení 13× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
6 foto Hodnocení 7× Jaký je rozdíl mezi bílým a želírovacím cukrem a který je ten pravý do marmelády?
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni
8 foto Hodnocení 26× Jak připravit třešňový džem? Zužitkujte úrodu třešní na tuto báječnou pochoutku
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
7 foto Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér