Jak plnit cukrářský sáček, aby nebyla náplň všude okolo? Videonávod vám poradí
Chystáte se zdobit dezert nebo třeba naplnit dort pomocí cukrářského sáčku, ale když se o to pokoušíte, náplň máte všude okolo, jenom ne v sáčku? S jednoduchým videonávodem jej naplníte snadno a pak můžete tvořit nádherná umělecká díla.
Cukrářský sáček (někdy známý také jako zdobicí sáček) je nezbytným nástrojem pro cukráře a pekaře, kteří se věnují zdobení a designu dezertů. Díky různým velikostem trysek a možnosti jejich výměny s ním lze dosáhnout různých efektů a vytvářet nádherné a chutné výtvory.
Zdobení dortů, sladkého pečiva
Recepty této podkategorie přivítá každý, kdo si rád se zdobením pečiva vyhraje. Zdobenými dětskými dorty počínaje, přes svatební cukroví až ke zdobenému velikonočnímu a vánočnímu drobnému pečivu. … Podívejte se na všechny zdobení dortů, sladkého pečiva.
Jak tedy naplnit cukrářský sáček?
Cukrářský sáček naplníte snadno, když víte, jak na to.
- Připravíme si nádobu a vložíme do ní cukrářský sáček. Náplň do něj opatrně přelijeme (cca do 2/3), konec zamotáme a zacvakneme uzávěrem na sáčky.
- Jakmile spotřebujeme část náplně, sáček rozmotáme, připravíme si cukrářskou kartu a s její pomocí stáhneme celou směs dolů. A můžeme znovu zdobit.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Co všechno můžete dělat s cukrářským sáčkem?
Cukrářský sáček slouží především ke zdobení dortů (pomocí krémů), k aplikaci různých náplní (kvůli rovnoměrnému rozložení), tvoření perliček, květin a jiných ozdob a v neposlední řadě také k přesnému dávkování (když potřebujete v každém dezertu stejné množství náplně).
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře