Jak připravit jogurtové langoše? Jsou bleskově hotové a navíc bez kynutí
Každý z nás si čas od času dopřeje tradiční pouťovou pochoutku, kterou je jedině křupavý langoš. Nejčastěji ho potíráme česnekem a kečupem a také sypeme sýrem. Poradíme rychlý a chutný recept na langoše.
Langoše se nejčastěji připravují z kynutého těsta, avšak pokud nechcete čekat na vykynutí těsta, vyzkoušejte rychlý recept na jogurtové langoše bez kynutí a navíc upečené v troubě. Tyto langoše vás nadchnou, jsou totiž pečené bez použití tuku.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit jogurtové langoše
Jogurtové langoše můžete podávat jak na slaný způsob s česnekem, tak i na sladký s marmeládou a šlehačkou.
K přípravě zhruba 15 langošů budete potřebovat tyto suroviny:
- Nejprve smíchejte v míse mouku, sůl, prášek do pečiva a jogurt.
- Vypracujte těsto, které vložíte do uzavíratelné krabičky a nechte 30 minut v lednici.
- Poté vyválejte těsto, vykrajujte kolečka pomocí skleničky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem.
- Langoše pečte v rozehřáté troubě na 180 °C, zhruba 8 minut dorůžova, vždy se řiďte podle vaší trouby.
- Upečené langoše potírejte olejem s utřeným česnekem, dále je doplňte podle chuti kečupem či tatarkou a posypejte strouhaným sýrem.
Pojďte si upéct jogurtové langoše podle úvodního videoreceptu, který vás provede přípravou krok za krokem. Na této dobrotě si pochutnáte bez použití kapky tuku. Napište nám do komentáře, jak se vám pečené langoše povedly.
Dobrou chuť.
Komentáře