Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky patří mezi tradiční pochoutky, které dokážou každému vykouzlit úsměv na tváři. Tyto bramborové placky provoní celý domov česnekem i majoránkou, a dopřát si je můžete samostatně k chutné večeři i jako přílohu.

Připravit těsto na bramboráky není vůbec složité, zvládnou ho i naprostí začátečníci. Usmažené placky chutnají báječně samotné, v kombinaci s kysaným zelím či uzeným masem, případně do nich můžete zabalit voňavou masovou směs.

Kolik vajíček do bramboráků

Poradíme obecné pravidlo, kterým se můžete řídit při přípravě bramborákového těsta:

Pokud jsme vás dostatečně navnadili, vyzkoušejte si podle videonávodu křupavý bramborák naplněný kuřecí masem se zeleninou. Během krátké chvíle připravíte báječný oběd, který zaručeně přiláká celou rodinu ke stolu.
Přejeme dobrou chuť.

Komentáře

Další tipy a triky