16 tipů na oblíbené tousty pro každou příležitost: Proč mít doma toustový chléb
Toust je čtvercový plátek měkkého pečiva - nejčastěji z toustového chleba, který má tvar cihly. Podáváme ho opečený, potřený pomazánkami nebo obložený ingrediencemi podle chuti - šunkou, sýrem, zeleninou.
Toust je opečený a poté obložený plátek toustového chleba. Topinka je osmažený krajíc klasického chleba. Naproti tomu sendvič jsou dva plátky chleba, zapečené až po naplnění. V našich podmínkách se však rozdíly mezi pečivy stírají a používá se název, který sice výsledku neodpovídá, ale to neznamená, že bude méně chutnat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Zapečené zeleninové tousty
- Obalované plněné tousty
- Skořicové tousty s ovocem
- Bedlové toasty
- Toust s brokolicí zapečený v troubě
- Banánovo-čokoládové toasty
- Kuřecí sendvič
- Sýrové toasty s broskvemi
- Děravý toast s vejcem a žampiony
- Zapečené sendviče trochu jinak
- Sendvič s avokádem a krůtí šunkou
- Francouské toasty s malinovou zavařeninou á la Natýsek
- Tousty na poslední chvíli
- Katalánské tousty
- Tousty s houbami
- Jablkové toasty
1/16
1/16
Komentáře