Francouské toasty s malinovou zavařeninou á la Natýsek
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 680 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,99 g |
Tuky | 52,38 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 102,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouské toasty s malinovou zavařeninou á la Natýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQGr
Moje poznámka
Francouské toasty s malinovou zavařeninou á la Natýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQGr
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 12 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
francouzké toasty,
toast s džemem,
francouské předkrmy,
tousty, máslo a zavařeninu,
francouzké tousty,
francouzke tousty s malinovou,
francousky toust s ovocem,
francouzké zavařené maso,
francouske,
francouzké toast,
recept na francouzké toasty,
francouske tousty
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
zavařenina malinová,
vejce,
mléko,
skořice,
máslo,
cukr moučkový,
mandle sekané,
maliny,
jahody
Komentáře (5)