uvařila 27. 2. 2023 10:42
Babiččina čočková polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2023 10:42
Babiččina čočková polévka
cibule, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, čočka, brambory, mrkev, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, majoránka, petrželka zelená
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Vyznejte se v rýži: Víte, proč se basmati přezdívá indické šampaňské?
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal