Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 220 min