Domácí kváskový chléb
Objevte kouzlo domácího pečení! Tento tradiční chléb s křupavou kůrkou a nadýchanou střídou vás nadchne svou vůní i chutí. Díky přírodnímu kvásku je nejen lahodný, ale také lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAwR
Moje poznámka
Domácí kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAwR
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 13 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 16 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 16 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 23 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka od babičky
Neregistrovaný před 3 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 16 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 19 minutami
Zeleninová kmínová polévka
Neregistrovaný před 24 minutami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 49 minutami
Dortový korpus vanilkový
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Poctivá česká koprovka podle hospodských receptur
Neregistrovaný před 2 hodinami
Sametové red velvet dortíky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
sůl
Komentáře (5)