uvařil 21. 5. 2011 20:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2011 20:14
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, čokoláda na vaření, smetana
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Letem masovým světem: Jak v obchodě bezpečně poznat čerstvé kuřecí maso? Všímat si musíme vůně, barvy i obalu
5 potravin, které můžou být z mrazáku lepší než čerstvé. Co se vyplatí zamrazit na zimu už teď?
Expertka radí, jak doma nejlépe uchovat chleba: Osvědčila se mi kombinace bavlněné utěrky a mikrotenového sáčku, říká