Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Jarka.R uvařil 8. 6. 2017 19:51 Bezová šťáva s vůní hřebíčku 0 0 Bezová šťáva bez konzervantů Okomentovat
Video RECEPT: Vánočka podle Moniky Absolonové voní rumem a vanilkou a je tak dobrá, že ji miloval i Karel Gott
9 foto Holka u plotny radí: Jak na klasickou piškotovou roládu se šlehačkou? S tímto postupem nikdy nepraskne!
Nejlepší letní jídla podle horoskopu: Panna připraví šťavnaté zeleninové karbanátky a Ryby musí mít lehký dort s ovocem