Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Vaclav Fronek uvařil 20. 3. 2014 10:17 Marcelky lahodný nakládaný bůček 0 0 Marcelky lahůdkový naložený bůček. Okomentovat
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
Jídelní rozmary slavných: Mistr hororů Alfred Hitchcock měl fóbii z vajec, hosty děsil modrým jídlem a miloval tenhle slaný koláč