Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přečkejte zbytek zimy v kuchyni. Inspirujte se a pochutnejte si
Zdroj: Pixabay

Do jara přece jen ještě pár týdnů zbývá a potom to vypukne! Nejenže nám všem sluneční paprsky a probouzející se příroda napumpují chuť do života, navíc postupně začneme ochutnávat vše, co nám tohle roční období nabízí.

Zima k nám letos byla docela milostivá, přesto se ale už určitě nemůžeme dočkat, až bude venku příjemně, posedíme na zahrádce s dobrým drinkem, uspořádáme grilovačku a snad si po dvou letech začneme užívat tak, jak jsme byli zvyklí. Zpříjemněte si poslední zimní týdny a dopřejte si něco dobrého na zub.

Pusťte si energii

V posledních dvou letech jsme strávili v kuchyni vařením tolik času, kolik snad před tím dohromady za několik let. I když to teď vypadá, že jít se najíst ven bude zase běžné, přesto je dobré si pobyt u kuchyňské linky zpříjemnit. Novinka od Panasonic - sluchátka RZ - B210, se stane vaším parťákem kdekoliv. Při přípravě rodinného oběda, při cvičení, běhání nebo procházkách v přírodě. Díky kompaktnímu ergonomickému tvaru skvěle sedí v uších při každém pohybu. Mocný zvuk vás naprosto pohltí a vy zvládnete i ten nejnáročnější trénink.

Gurmánský zážitek

Ryby jsou pro naše zdraví prospěšné, o tom není pochyb. Sáhněte si ale do svědomí, jak často je máte doma na talíři? Přitom je to tak jednoduchá a oběd či večeři se mohou změnit v opravdový gurmánský zážitek. Dopřejte si NOWACO Filé a pochutnejte si na opravdu kvalitní rybě pocházející z průzračných vod, jež překypují životem. Ryba byla ihned po výlovu zpracována a zmrazena přímo na moři. Je tak šťavnatá a skvěle chutná. Filé obsahuje 100 % masa a není v něm přidaná voda ani žádné přídatné látky.

Nechte vybuchnout bombu

Velká bomba v malé lahvičce, tak by se dal popsat shot Yellow power z řady Alberta Nature’s Promise. Chuť žlutého yellow poweru je nasládlá po jablkách, kyselá po citronu a štiplavá po zázvoru. Dopřát si tuhle bombu můžete každý den, neobsahuje umělá aromata, je bez přídavku cukrů – obsahuje jen přirozeně se vyskytující cukry.

Jako od pekaře

Všichni to dobře známe. Ráno si chceme pochutnat na kávě nebo čaji a k tomu zakousnou chleba či housku s něčím dobrým. Jenže místo měkoučkého rohlíku na nás čeká kus tvrdého chleba. Přitom když se o pečivo budeme starat, vydrží čerstvé mnohem déle. Šikovným pomocníkem do kuchyně je pytlík Wrap Up. Pečivo v něm uložené vydrží déle, protože přirozené pochody stárnutí probíhají pomaleji a šetrněji.

Povolejte minerály

Po zimě jsme všichni tak trochu vyšťavení, a to na nás za rohem číhá jarní únava! Vsaďte na sílu přírody, konkrétně minerály. Zbavíte svůj organismus zbavit škodlivých látek a využijete další spoustu detoxikačních schopností, které mají kameny. Pro výrobu elixíru se hodí kameny dle požadovaného účelu. Například harmonizující voda SPÁNEK využívá sílu ametystových chipsů. Má příznivý vliv i na koncentraci, lásku a ochranu.

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více