Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček vepřový - suroviny a ingredience

Bůček vepřový

Nutriční hodnoty

Energie1 361 kJ / 325 kcal
Bílkoviny14,50 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,70 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené15,65 g
–– mononenasycené12,77 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Staročeský kuthan

Staročeský kuthan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso a slaninu nakrájíme na kostičky, klobásy na kolečka.Vše smícháme (kromě cibule a smetany). Necháme uležet minimálně 2 hodiny (nejlépe ale přes noc).Masovou směs…

jahoda

170 min

Moravský vrabec Videorecept

Moravský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať je se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek,…

alus.s

105 min

Pečený bůček

Pečený bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dobře upečený šťavnatý bůček je syté jídlo. Klasika, která v zimě potěší chuťové buňky a uspokojí i hodně hladového strávníka. Skvěle chutná i v létě, za studena, na…

Gregusa

130 min

Holandský řízek

Holandský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Původ názvu tohoto receptu je třeba hledat v původu sýra, který se právě do těchto řízků "holanďanů" přidává. Je to gouda nebo eidam, které dodají tomuto řízku…

cathleen

50 min

Můj segedínský guláš Videorecept

Můj segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a…

kucerova45

60 min

Jemné domácí párečky

Jemné domácí párečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte doma udírnu a chcete vyzkoušet něco jiného, než klobásky a uzené maso? Vyzkoušejte domácí párky - pochutnáte si a budete mít jistotu, že víte, co jíte. Párky…

pavelk

225 min

Pečený vepřový bůček na cibuli

Pečený vepřový bůček na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pečený vepřový bůček patří k české klasice. Tento je pečený na cibuli a česneku, která mu dodá tu správnou českou chuť. Takto upravený zachutná hlavně mužům. Můžeme ho…

iunka

80 min

Vepřové výpečky Videorecept

Vepřové výpečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Výpečky patří mezi největší klasiku českých hospod a jídelen. Hotovka, kterou si můžete vychutnat s houskovým či bramborovým knedlíkem, se zelím nebo špenátem. Připravte…

Zdenka +++

120 min

Pomazánka z vepřového masa

Pomazánka z vepřového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zbyl vám po víkendovém obědu kus pečeného masa a lámete si hlavu, jak ho zužitkovat? Doplňte ho cibulí, hořčicí a kečupem, vytvoříte tak lahodnou pomazánku, která chutná…

Domácí prejt

Domácí prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dříve byl prejt výhradně zabíjačkovou záležitostí, dnes jsou ale všechny potřebné přísady běžně dostupné, takže si ho můžete připravit kdykoli na něj dostanete chuť.…

Vaclav Fronek

200 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte doma krásný kousek bůčku, rozhodně musíte vyzkoušet náš recept na bezkonkurenční bůček s česnekem a paprikou. Lze ho servírovat jen tak s chlebem k večeři,…

ruzena

60 min

Pečený vepřový bůček

Pečený vepřový bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Bůček je sám o sobě velmi lahodný kus vepřového, které nepotřebuje výrazné dochucení. Upečte ho jen se solí a kmínem, nechte vyniknout čistou chuť masa. Vypečenou šťávu…

tejaja

70 min

Japonská polévka Ramen

Japonská polévka Ramen

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Otevíráme se světu a vozíme si domů i recepty na jídla, kterými si pak doma přibližujeme vzpomínky na vzdálená místa. Tato polévka je pro nás možná exotika, ale pro…

aachje

225 min

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Toto je pomazánka mého dětství. Využijeme pečený bůček, který okořeníme jen solí a drceným kmínem. Pomazánka má i tak výraznou chuť a navíc je jemná, masová. Podáváme s…

cathleen

30 min

Pomazánka z pečeného bůčku

Pomazánka z pečeného bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pomazánka ze zbytků masa, pro které byste neměli jiné využití. Pomazánkou pohostíte rodinnou sešlost, zpestříte večírek s přáteli, nebo si jí dáte jen tak s kyselou…

alus.s

20 min

Jitrnice – rozpis na 10 kg

Jitrnice – rozpis na 10 kg

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

K zabíjačkovým specialitám patří bezesporu také jitrnice. Masité části s vnitřnostmi a pečivem smícháme do kašovité hmoty, dokořeníme a pak jí plníme tenké střívko. Po…

Bůček v kysaném zelí

Bůček v kysaném zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1. Pěkný prorostlý bůček pokrájíme na kostky cca 2x2 cm, osolíme a opepříme 2. V hlubší pánvi nebo kastrolu ho opečeme /vyškvaříme/ tak dlouho, až pustí tuk. 3.…

Vepřové výpečky z bůčku

Vepřové výpečky z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Opláchnutý, kostí zbavený bůček nakrájíme na stejnoměrné kousky (6 kousků na porci). Maso osolíme, opepříme, promícháme s oloupanou, na větší kousky nakrájenou cibulí a…

Paprikový bůček tety Božky

Paprikový bůček tety Božky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tento osvědčený recept pochází z Vysočiny. Pokud také patříte mezi milovníky vepřového bůčku, rozhodně jej vyzkoušejte. Maso po uvaření marinujeme v česneku a koření a…

bouma.music

110 min

Ďábelské tousty - starý recept

Ďábelské tousty - starý recept

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Máte rádi pikantní směsi na topinky? Zavařte tuto ďábelskou směs z papriky, rajčat, česneku, feferonky a vepřového bůčku a budete mít pomazánku vhodnou na rychlou večeři…

Maryla337

145 min

Vepřové závitky

Vepřové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrájíme slaninu, rozpečeme ji a na ní osmahneme nakrájenou cibuli.Přidáme kysané zelí, kmín, podle chuti osolíme, opepříme, doladíme špetičkou cukru, podusíme a…

toprecepty.cz

90 min

Mé dobré klobásky

Mé dobré klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…

Jaromira18

300 min

1 2 3 8