Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Nadja uvařila 19. 3. 2018 11:23 Biskupský chlebíček z „Cukrářské technologie“ od Aleny Půlpánové z r. 1993 0 0 Okomentovat
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
12 foto Budou letos sladké Vánoce? Ceny cukru letí nahoru jako ještě nikdy. Víme, kde se dá pořídit kilo za 20 Kč