uvařila 20. 11. 2009 08:41
před pečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2009 08:41
před pečením
mouka celozrnná, máslo, cukr třtinový, kakao holandské, skořice, vejce, prášek do pečiva, mléko, čokoláda bílá
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Kopřivová polévka podle kuchaře Romana Pauluse: Je levná, snadná a s pošírovaným vejcem a chlebovými chipsy báječně chutná
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem
Tatarská omáčka má zřejmě bulharský původ. Víte, která bylinka v ní správně nemá chybět?