Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu
Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Pavla Polesna uvařila 12. 12. 2009 14:44 Kuřecí čertovská směs v bramboráku 0 0 čertovská směs v bramboráku Okomentovat
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Kam na houby? Meteorologická mapa i houbaři hlásí, že už rostou! Nejlépe jsou na tom Jižní Čechy, Ústecko a Benešovsko