Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
MamlajdaD uvařila 24. 5. 2020 19:40 Buřtíky s cibulí a Nivou 0 0 Foto se moc nepovedlo, ale špekáčky chutnaly (byly s chlebíkem). Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky
Řezy s čokojogurtovým krémem, hroznovým vínem a ostružinami Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 jarka skrobakova 60 min