uvařil 3. 1. 2012 10:17
detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 1. 2012 10:17
detail
hrášek mražený, paprika sušená sladká, máslo, mouka hladká, masox, vegeta, libeček, máslo, mouka polohrubá, bazalka čerstvá, vejce
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
5 zákusků do skla: Likérovou špičku, mrkvový dort nebo cheesecake můžete servírovat i zcela netradičně. Jak na to?
Pesto presto! Jak vyrobit levnou českou verzi slavné italské speciality, kterou si zamilujete?