Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
BrectanIvy uvařila 21. 3. 2021 16:32 Vepřová panenka plněná žampiony a Nivou a bramborové dukátky 0 0 Okomentovat
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí
Alžběta II. v kuchyni: Recept na její palačinky se zvláštní ingrediencí si vyžádal i americký prezident Eisenhower