Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 212 kJ / 2 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 53,22 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 502,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s lesními plody a šáchorem bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxE
Moje poznámka
Koláč s lesními plody a šáchorem bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxE
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 6 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 1 hodinou
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 3 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 5 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 7 hodinami
Tématické fráze:
šáchorová mouka recepty,
koláč z mouky bez lepku jizerky,
šáchorová mouka,
bez lepku recepty,
koláče s lesnima plodama,
buchta s ořechy a lesnimy plody,
šáchor v receptech,
zemní mandle recept,
koláč ze zemních mandlí,
recept jahlove a cirokovy kolac,
pečeme s šáchorem,
mouka šáchorová
Suroviny:
mouka pohanková,
mouka jáhlová,
mouka rýžová,
mouka tapioková,
mouka hladká čiroková,
mouka šáchorová,
cukr,
olej,
jablko,
prášek do pečiva,
voda,
ovoce lesní
Komentáře (3)