Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
HankaPu uvařila 16. 2. 2010 12:27 Česnečka pro odvážné 0 0 ...na talíř dáme nastrouhaný česnek a krutony... Okomentovat
32 foto Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Takhle jsou halušky vynikající: Správně přichystané bramborové těsto bez čekání, dobré zelí a uzené pro vůni