Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
tejaja uvařila 24. 7. 2022 08:32 Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku 0 0 Okomentovat
6 foto Jana Paulová se v Prostřeno! nechce zabydlovat: Sama nejraději vaří rychlovky a tvrdí, že si zatím nikdo nestěžoval
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede
Těstovina caccavella s kuřecím masem, ořechovým pestem a hrachovým pyré Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 medanek