Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Hrníčková kefírová buchta podle Anety Vignerové: Je snadná na přípravu a po upečení úžasně vláčná, říká modelka
mirca75 uvařila 25. 10. 2010 20:32 Cukrovíčko od sousedy 0 0 Koláčky tvarohové a marmeládové Okomentovat
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
Vraždy jídlem: Alois Eliáš bojoval proti nacistům s chlebíčkem v ruce. Kolaborantům do nich přidával tyfus
Dezerty, které jsme jako malí milovali. Jednoduché recepty na lahodné punčové řezy, laskonky i větrník