uvařila 30. 6. 2012 17:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 6. 2012 17:14
olej, cukr moučkový, vejce, rum, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, mléko, banán, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, čokoláda na vaření, tuk, kokos
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Patero zaručených triků, jak připravit nejlahodnější sametovou bramborovou kaši
Před odletem na dovolenou se vyhněte kávě, smaženému jídlu, česneku i jablkům, radí odborníci