uvařila 11. 2. 2014 22:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2014 22:20
vejce, cukr krystal, mouka hladká, olej, sůl, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka hladká, čokoláda hořká, marmeláda višňová, fondán
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Luxusní ořechová roláda podle Josefa Maršálka: Nezapomeňte na olej, dodá vláčnost, radí známý cukrář
Do legendární cukrárny Myšák chodil za první republiky mlsat i Oldřich Nový