Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 922 kJ / 5 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,91 g |
Tuky | 283,47 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 2,21 g |
Sodík | 811 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 563,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s čokoládovým krémem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMjv
Moje poznámka
Dort s čokoládovým krémem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMjv
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 20 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 8 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 13 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 13 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
fondán dr. oetker diskuze,
pařížský dort s višněmi,
fondán dr.oetker diskuze,
dort s krémem oetker,
krem s visnemi,
fondán dr. oetker,
dort s višňovou marmeládou,
čokoládový dort s višněmi a pařížským krémem,
dorty s cokoladovym kremem,
fondán oetker-diskuse,
fondán dr oetker,
kakaový dort s pařížským krémem a s višněmi,
dort s pařížským krémem a s višněmi,
fondán dr. oetker postup,
rychli dort s krémem,
cokoladovy dort dr.eckrer,
dort s.cokoladovym kremem,
řezy s cokoladovým kremem a višněmi,
dr.oetker čokoládový dort,
dort s krémem dr oetker
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka hladká,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
čokoláda hořká,
marmeláda višňová,
fondán
Komentáře (4)
Příště to zkus raději bez blesku a bude ještě hezčí. A když to fotíš večer, tak zkus jít dál a přitáhnout si to. Světlo blesku nebude tak ostré.
Taky moc chválím, že to není jen foto, ale i recept, že pro tebe nebyl problém jej napsat