uvařila 13. 12. 2011 09:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 12. 2011 09:05
mouka hladká, kakao, cukr písek, vejce, olej, sůl, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka polohrubá, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské (pecičky), marmeláda broskvová, kompot mandarinkový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy