Jednoduché punčové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenPunčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat…
Osvědčené těsto na perníčky má snad každá rodina vlastní. Liší se v maličkostech, ale výsledkem jsou vždy voňavé, velmi líbivě ozdobené a chutné kousky medového pečiva.…
Red velvet cake je slavný dort výrazné barvy z Ameriky. Těsto obarvené potravinářskou barvou má jásavě červenou barvu a bílý krém. Hotový red velvet cake můžete polít…
Dorty různých tvarů a chutí zdobí zpravidla stůl na narozeninové oslavě. V tomto receptu připravíme dort ve tvaru medvídka. Je z piškotového těsta a zdobený pudinkovo…
Marshmallows jsou oblíbené pěnové pochoutky v anglicky mluvících zemích. Děti i dospělí je s oblibou ponoří do šálku horké čokolády nebo opékají nad ohněm. Příprava doma…
Korpus: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, postupně zašleháme olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mletými ořechy nebo kakaem a vodu. Nalijeme a…
Korpus: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, postupně zašleháme olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mletými ořechy nebo kakaem a vodu. Nalijeme a…
Udělala jsem těsto podobné plastelíně a vykrajovala ozdoby na cukroví. Dělám z něj i různé figurky na dorty
Nenáročné, chutné a ideálně i nepečené cukroví je vyhledávanou alternativou k tradičním receptům. Kokosový základ, který v sobě ukrývá barevné marcipánové zdobení potěší…
Punčové řezy se řadí mezi oblíbené zákusky s přívlastkem retro. Voní po rumu, jsou nadýchané a krásně barevné. Barevnosti v tomto případě docílíme namáčením vykrojeného…
Punčové řezy se řadí mezi oblíbené zákusky s přívlastkem retro. Voní po rumu, jsou nadýchané a krásně barevné. Barevnosti v tomto případě docílíme namáčením vykrojeného…
Vyšleháme změklé máslo s cukrem, žloutky a vanilkou do pěny.V druhé míse smícháme prosátou mouku s kakaem a sodou. Zvlášť vyšleháme bílky se solí do pevného sněhu.Do…
Cukr, suš. mléko, bílek, med, vysypeme do misky a přidáme vlažný rozpuštěný tuk a vše smícháme dohromady a postupně přidáváme vodu po kapkách, postupně se to bude zdát…
Ze zahraničí k nám pronikla sladkost, která se velmi podobá našim koblížkům. Mají společné kynuté těsto a smažení, ale tvarem jsou rozdílní. Tyhle koblížky mají ve…
Křehké bílkové těsto plné ořechů, ze kterého, při troše zručnosti, vykouzlíte kornoutek. Plněný sladkým, zpravidla růžovým, sněhovým krémem a na závěr potažený…
Perníčky jsou tradičním cukrovím zejména na Vánoce. Každá rodina má svůj oblíbený recept a způsob zdobení. V tomto receptu najdete inspiraci na krásné zdobení těstem a…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Piškot: Oddělíme žloutky od bílků a žloutky vyšleháme s polovinou cukru, olejem pak přidáme mouku s prdopečema, vodu, přidáme citr. aroma nebo kůru. Vyšleháme sníh z…
Předehřejte troubu na 160°C.Dno formy vyložíme pečícím papírem a boky lehce potřeme olejem. Ve velké míse promícháme mouku, škrob, kakao, prášek do pečiva a sůl.V druhé…
Minnie si připravíme dopředu podle fotonávodu. KORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Vánoční přípitek ve velkém stylu: Namíchejte si citrusovou Mimosu nebo slavný italský broskvový koktejl Bellini
Nejlepší polevy na cukroví: Jak na hříšně čokoládovou nebo hladkou citronovou?