uvařila 22. 2. 2014 17:11
Dušená mrkev s jablkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2014 17:11
Dušená mrkev s jablkem
mrkev, pomazánkové máslo, máslo, cibule, jablko, citron, citron, voda, nať petrželová, sůl, cukr
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 13. 6. 2024 11:21
Přidáno 13. 6. 2024 11:00
Přidáno 13. 6. 2024 10:11
Vojáci Alexandra Velikého vyhrávali bitvy i díky stravě: Základem jejich jídelníčku byly kaše, ovoce, sušené maso i pečení šneci
Kynuté knedlíky germknödl: Rakouskou delikatesu si snadno uděláte i doma podle tohoto receptu
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme