Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená mrkev s jablkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

22. 2. 2014 17:11

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie2 492 kJ / 596 kcal
Bílkoviny21,38 g
Tuky22,32 g
Vláknina25,27 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 694 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy65,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptů na dušenou mrkev je tady spousta. Do podobných přidávám jeden, který je surovinami nejblíže:-)

Já se můžu po dušené mrkvi utlouct a klidně si ji dám i po studenu jen tak, bez ničeho:-) Manžel ji moc nemusí, ale s křenovým pomazánkovým máslem mu chutná a když je k tomu kus uzeného, tak je spokojený.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

24. 2. 2014 11:28

joj, móc bych si pochutnala:yes::-D určitě vyzkouším Tvoji verzi:-p;-)

Anna Kocikova

23. 2. 2014 19:31

Děkuji všem za milé komentáře i hodnocení:-):-K

magdalenka:Magdalenko,já pomazánkové máslo používám i do omáček a krémových polévek místo zakysané smetany.Také jsem ji kdysi zrovna neměla,jako Ty:-))Mrkev to hezky zahustí a už se nemusí přidávat mouka:-)

hosta:Jituš,je to takové pikantnější.Už jsem ji takto připravovala víckrát.Posledně jsem měla zbytek křeníku,necelou PL,tak jsem ho ke konci dušení přidala společně s pomaz.máslem a bylo to dobré:-p

Bahula

23. 2. 2014 14:41

:yes::-K

hosta

22. 2. 2014 22:05

S mrkví to mám jako ty, taky ji mám moc ráda a s tím jablkem a křenem je to super nápad, vyzkouším ráda:yes:

zuzun

22. 2. 2014 21:40

Miluju mrkev na vsechny zpusoby, a kren taky, myslim ze by mi to jelo, bodik:yes:

suslajda

22. 2. 2014 21:17

Tak to budu muset zkusit, ale jen pro sebe vypadá to moc pěkně:yes::yes:+

jarka skrobakova

22. 2. 2014 20:16

Já mám také ráda mrkev a tahle může být výborná Drahuško :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p

varilamyskakasicku

22. 2. 2014 19:02

Máš to parádní, jako vždy, jenom to je jediné, co od malička nejím, asi ozdravovna do do mne tlačila a já od té doby jen tak mrkev jako přílohu nebo do polévky a syrovou a do šťáv, ale to je můj problém, Ty to máš parádní. ;-):yes:

magdalenka

22. 2. 2014 17:33

Veľa ľudí pomazánkové maslo zatracuje. Ja ho používam často na nátierky, raz som dala miesto kyslej smotany do nejakého jedla (nechcelo sa mi do obchodu) a bolo to dobré. Myslím, že aj tvoja mrkvička v tejto podobe bude chutná...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušená strouhana mrkev dusena mrkev na maslem s celerem dušená mrkev dušená mrkev recept dušená jablka recept dusena kvetak top co mám ráda recepty dusena jablka dušená mrkev s s celerem dušená mrkev s masem dusena ryze s jablky dušená mrkev a pomazánkové máslo dušená strouhana mrkev recepty cibule a mrke dusena mrkev s petrzelkou dušená jablka s máslem dusena mrkev s jablkam dušená mrkev s celerem strouhaná mrkev s jablkem a křenem mrkev orestujeme

Suroviny: mrkev, pomazánkové máslo, máslo, cibule, jablko, citron, voda, nať petrželová, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Dušená mrkev s jablkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JABP