Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
Tři druhy cukroví z jednoho těsta: Toto ořechové je dokonalé. Stačí dodržet jediné pravidlo a máte napečeno za večer
Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle