uvařil 22. 6. 2012 09:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 6. 2012 09:24
maso krůtí mleté, fazole červené ve slaném nálevu, fazole bílé, bazalka čerstvá, petržel, česnek, sůl, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Vypadá jako rýže, podobně chutná, říká se jí tak, ale rýže to není! Víte, o které potravině je řeč?
Zákusek inspirovaný nanukem: Ať božské Míša řezy ovládnou i vaši domácnost!