Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 13:16 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Okomentovat
Tukožroutská polévka je plná zeleniny: Poslouží jako chutný lehký oběd i zdravá večeře, nemusí jen podporovat hubnutí
Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník