uvařila 10. 1. 2012 20:01
druhý den s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2012 20:01
druhý den s bramborem
maso hovězí, bůček, olej, cibule, celer, celer, bujón hovězí, smetana ke šlehání, hořčice, sůl, pepř mletý,
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Hit podzimu: Skořicové šneky! Jednoduchý recept, se kterým je hravě zvládnete
Norsko na talíři: Norové si pochutnávají na rybách, zvěřině nebo speciální sladké kaši