uvařil 13. 2. 2011 08:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 2. 2011 08:20
přední hovězí, olej, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, sůl, cukr, zázvor mletý, omáčka sojová, pepř černý, koření nové koření, bobkový list
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Polévka z hlávkového salátu je jemná díky smetaně, lehce kyselá po citronu, voní koprem a s opečenou slaninou chutná božsky
10 nejoblíbenějších asijských specialit: Připravte si čínskou křehkou kachnu, vietnamskou polévku phở bò i japonské sushi!