Kuřecí čína
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Zeleninové zavařeniny se těší velké oblibě. Máte-li v létě přebytky cuket, určitě připravte alespoň pár skleniček zavařených, velmi chutných cuket. V zimě je pak můžete…
Nudle patří vedle rýže k nejpopulárnějším přílohám asijské kuchyně. Někdy ale dobře poslouží i jako samostatný chod. Smažené nudle s masem a zeleninou jsou rychle…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Začneme marinádou. Do mísy dáme jogurt, prolisujeme česnek, vymačkáme citronovou šťávu, přidáme zázvor, kari, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.Kuřecí prsa…
Třeboňské rybníky jsou v Česku velmi známé a právě z jejich okolí pochází tento oblíbený recept. Kapří hranolky jsou klasikou, na které si pochutnáme. Příprava je…
V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent…
Sytou houbovou omáčku podle starého rodinného receptu doplňují plátky vařených brambor. Máslem zjemněná omáčka voní nejen použitými houbami a česnekem, ale i majoránkou,…
Krkovičku nakrájíme na kostky velikosti sousta. Na oleji opečeme cibule nakrájenou na drobno, přidáme maso, sůl, zázvor a kmín a zprudka orestujeme. Poté přikryjeme a…
Žádné složité ingredience ani koření. Na přípravu perfektního jídla vám postačí voňavé lesní houby a šťavnaté roštěnky. V zimě je s přehledem připravíte i ze sušených…
Vláčný cuketový moučník je provoněný strouhaným kokosem, skořicí, hřebíčkem, badyánem a citronovou kůrou. Moučník po upečení a zchladnutí polijeme hladkou čokoládovou…
Omáčka netradiční chuti, která se hodí na léto ke grilování nebo v zimě jako doplněk svátečního prkýnka s uzeninou a sýry. Švestky, koření a víno spolu prostě ladí.…
Postup Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu. Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme…
Cuketu oloupeme a vydlabeme. Nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek také nakrájíme na drobno. Na oleji osmahneme cibulku do zlatova, přidáme cuketu, zázvor, ml.pálivou…
Velikonoční nádivka je jeden z tradičních jarních pokrmů. Recepty na ni si uschováváme na památku jako poklad od našich babiček. Nádivka po upečení příjemně voní kořením…
Naložená cuketa, plná chutí a vůní z bylinek a koření, se na grilu promění v křupavou delikatesu a společně s jemně uzenou kýtou vytváří dokonalou kombinaci. Tento…
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kousky.Na hluboké pánvi nebo v hrnci rozpálíme trochu oleje.Když je olej rozpálený, orestujeme na něm kuřecí kousky, které podle…
Hledáte další způsob, jak připravit kuřecí řízky? Stačí je přes noc naložit do marinády, druhý den krátce osmažit a skvělý oběd je na světě. Marinované kuře můžete…
Dorty nemusí být jen ekvivalentem cukrářsky a časově náročné práce. Máme tu pro vás recept na jednoduchý dort. Díky strouhané mrkvi je šťavnatý a spolu s krémem z…
Maso nakrájíme na tenké plátky nebo nudličky. Osolíme, opepříme a posypeme zázvorem. Stačí jen na špičku lžičky. Posypeme moukou a maso obalíme.Do pomalého hrnce dáme…
Ve velké míse si smícháme mouku, cukr, máslo a skořici. Rukama utvoříme drobenkové těsto. 2/3 těsta napěchujeme na dno koláčové formy. Jablka si oloupeme a nakrájíme…
Křehké kuřecí plátky marinované v chutné marinádě ze sladké chilli omáčky, zázvoru a worcesteru, smažené na troše másla a oleje vám jistě zachutnají. Příprava je velmi…
Vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, poté přidáme všechny ostatní přísady. Pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlou buchtu můžeme ozdobit čokoládovou, nebo jinou polevou.
Indická jídla se vyznačují silnou pálivostí svých pokrmů na kterou nejsme zpravidla přivyklí. Proto je nutné množství koření si upravit podle sebe. Jak přílohu zvolte…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami