Hovězí po s´-čchuansku

Antonek Kuchař: Antonek

Hovězí maso 4 názory

Suroviny

500 g přední hovězí
olej
6 stroužků česneku
3 středně velké cibule
3 lžičky červené papriky
1,5 lžičky soli
3 lžičky cukru
3 lžičky mletého zázvoru
6 lžic sojové omáčky
5 kuliček černého pepře
5 kuliček nového koření
1 bobkový list
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso uvaříme v osoloné vodě spolu s černým pepřem, novým kořením a bobkovým listem do měkka. Poté jej vyndáme, nakrájíme na malé kousky a dáme vychladnout.

  2. V misce si připravíme omáčku smícháním mleté papriky, soli, cukru, zázvoru a sojové omáčky. Dobře rozmícháme a dáme stranou.

  3. Česnek nakrájíme na jemné plátky a na mírném plameni krátce osmažíme, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme maso, vmícháme připravenou omáčku a necháme prohřát. U nás doma jako příloha jasně vedou těstoviny a nakládaná okurka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí po s´-čchuansku

Tématické fráze: hovězí po sečuánsku hovezi secuan hovězí po sečuánsku recept hovězí sečuán hovězí maso po sečuánsku sečuán hovězí veprove po secuansku recept hovezi po secuansku hovězí plátky po maso po sečuánsku hovězí maso po sečuánsku recept kuřecí maso po sečuánsku recepty po s-čchuanne recept secuanske hovezi hovězí nudličky po sečuánsko recept hovězí po po sečuánsku hovwzi po sečuánsku hovězí sičuan hovezi se cuan hovezi ragu po sečuánsku sojové nudličky po secuansku