uvařila 13. 8. 2017 18:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 8. 2017 18:02
voda, droždí čerstvé, cukr krupice, máslo, olej olivový, vejce, sůl, rozmarýn, semínka slunečnicová, sýr parmazán strouhaný, mouka hladká
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Pivo v misce nebo pečená toulavá kočka: Středověký jídelníček chudých byl noční můra
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka