uvařila 15. 5. 2011 16:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2011 16:35
játra vepřová, fazolky zelené, bujón zeleninový, moučka škrobová, jablko, cibule, rajče, olej, kmín celý, pepř, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Lesem vonící houbová bramboračka s česnekem: Jak ji připravit, aby chutnala božsky
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami
Dokonalé cuketové lívanečky. Skvěle si na nich pochutnáme, ať už je připravíme naslano nebo nasladko