Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
varilamyskakasicku uvařila 2. 6. 2012 18:52 Jemné řapíkato - mrkvové knedlíčky do polévky 0 0 Okomentovat
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
Okurky a počasí: Předcházet škodám způsobeným mrazy, vedrem a deštěm je snadné. Pár rad vyřeší každý problém
Bábovka podobná chuti Panettone - Italská vánoční bábovka Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Bibinka 60 min